Wendy E. Cook: Moudrost ve výživě. Jak porozumět tomu, co jíme a jakým způsobem nás to ovlivňuje
Kód: 3255Detailní popis produktu
Wendy Cook v této knize představuje pozoruhodnou hojnost nápadů, rad a komentářů, inspirovaných prací Rudolfa Steinera. Popisuje cestu lidské evoluce ve spojitosti se změnami vědomí a konzumací různých potravin. Zamýšlí se nad významem zemědělských metod, významem obilovin, ale zaobírá se i záhadou lidského trávení a otázkou vegetariánství.
V další části rozebírá „stavební kameny“ výživy a podrobně zkoumá nutriční i nevýživové vlastnosti mnoha potravin, včetně sacharidů, minerálů, tuků a olejů, mléka a mléčných výrobků, bylin a koření, soli a sladidel, stimulantů, luštěnin, chleba, vody a potravinových doplňků. Končí praktickými tipy na vaření, plánováním jídelního lístku, jídly pro děti a množstvím receptů.
Moudrost ve výživě představuje pokladnici moudrosti a zkušeností pro ty, kteří se zajímají o podstatu jídla, nebo si přejí poznat více o fyzických, duševních a duchovních aspektech výživy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Antroposofie |
---|---|
Autor: | Cook, Wendy E. |
Štítky: | antroposofie, vaření, výživa |
Téma: | Antroposofie, Zdraví |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.